om oss

Tryckcompaniet är ett komplett grafiskt företag med över 30 års erfarenhet inom tryck- och reklambranschen som erbjuder skräddarsydda lösningar för ert företags behov. Med passion för kvalitet och service strävar vi på Tryckcompaniet efter att leverera enastående resultat och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.


Tryckcompaniet erbjuder ett brett utbud av trycktjänster för att möta olika behov och krav från sina kunder. Våra tjänster inkluderar allt från traditionella tryckprodukter som affischer, broschyrer och visitkort till mer specialiserade produkter som storformatstryck, skyltar och dekaler. Oavsett om det handlar om små eller stora upplagor, standard eller specialformat, kan Tryckcompaniet leverera högkvalitativa tryckprodukter som uppfyller företagets behov och förväntningar.


Tryckcompaniet investerar kontinuerligt i avancerad tryckteknologi och högkvalitativa material för att säkerställa kvalitet och precision i alla tryckprodukter. Genom att använda den senaste digitala trycktekniken och noggrant utvalda material kan vi producera skarpa, levande tryck med hög upplösning och hållbara resultat som håller över tid. Kombinationen av teknisk expertis och kvalitetskontroll garanterar att varje tryckprodukt som lämnar Tryckcompaniets produktion är av rätt kvalitet.


En av Tryckcompaniets styrkor är vårt engagemang för kundanpassad service och support. Vårat dedikerade team arbetar nära med varje kund för att förstå deras unika behov och önskemål. För att leverera skräddarsydda lösningar som passar deras affärsstrategi och budget. Från design och layout till produktion och leverans är vår service tillgänglig för att guida och stödja dig som kund genom hela processen och säkerställa en smidig och effektiv upplevelse.


Tryckcompaniet jobbar engagerat med hållbarhet och miljömedvetenhet genom hela verksamheten. Genom att använda miljövänliga material och metoder strävar vi efter att minimera vår påverkan på miljön och främja en hållbar utveckling. Vi erbjuder våra kunder miljövänliga tryckprodukter och jobbar med att minska koldioxidavtrycket i tryckbranschen.


Tryckcompaniet är din pålitliga partner för tryck och reklam som levererar högkvalitativa tryckprodukter och kundanpassad service. Med vår erfarenhet, tekniska expertis och vårt engagemang för kvalitet och service kan du lita på att Tryckcompaniet levererar bra resultat som uppfyller dina förväntningar och hjälper dig att nå dina affärsmål.